text.

It is not the same without you. everything feels like a game,
where there is paper on the floor.
and in each paper you lift it says about our own lives.
it is not about US anymore, it is not about how happy WE will be,
it is just how happy I am or how sad I can be.
Nothing is the same without you,
my mom put the pen in my hand and say "write"
but how can I write?
nothing is the same as before..
it is you who got the pen to write, when my mom put it in hand on me.
Nothing is the same without you.
it's like I'm in a deep hole and the only thing that keeps me company during the dark night is spiders ..
i know why you chose to give me the spider as a pet at night.
it is because for every time a spider die,
I do not know what spider it is.
it's like going on the road where there are thousands of small stones.
and you do not know what stones you walk on, you just go.
Nothing is the same without you.
and now I know why ..
Because you leave my heart before you even tried to love me..
// Elin


underbart!

bjuder på några fina bilder ;*



skillen med dillen


waaa!


såå söta!


fint att alla ser normala ut, förutom jag som bludar eller vad jag gör hah


måndag/söndag

najs att det är typ måndag fast det är söndag idag, haha helt förvirrande aja skit samma.
idag fyller morsi år, så ett stort grattis till henne :).
igår va det ju kalas och idag blir det också nåt lite kalas då mina kusiner kommer hit, HÄRLIGT måste jag säga, dom lär rädda min sista dag på lovet WAA. meen aa skit samma jag ska inte prata på så mycket mea för jag måste fixa mig :)

Panic! At The Disco: Build God, Then We'll Talk


söndag.

Hello

Ni får förlåta mig för jag inte vart så aktiv det senaste dagarna, men jag har inte hunnit/orkat blogga då vädret är helt jävla UNDERBART, men jag ska försöka bli bättre nu.
Under dagarna jag inte har bloggat så har det inte hänt så mycket, igår då det va påsk skulle jag träffa en men det blev inte av så jag drog till fanny ist, mycket mysigt sällskap va där så det va bara le..
Jag vaknda upp hos fanny idag, och blev sedan hämtad utav mamma, lasse och min lillasyster, då dom hade vart i stan och gjort nånting, så då blev det att fara hem käka lite mat, och sen ut och sola.
Dock sola jag faktistk inte så jätte mycket, för jag kände att det blev lite kyligt ett tag, så nu sitter jag inne och försöker muntra upp mig med nånting.
Det är så att min mamma har kalas idag, dock är det inget jag är så taggad för känner jag, gillar inte kalas överhuvudtaget, men vi får väl se hur allt blir. Jag hade i alla fall tänkt att bege mig ut i solen lite till och njuta av vädret och sista dagen utav lovet eller i alla fall helgen hmm...
puss.

WAA!
 


onsdag.

hello alla kära. Jag kan ju börja med att säga att gårdagen va ganska fin, först in till stan och träffa micha (helt underbar brud) sedan när vi suttit och pratat lite beger vi oss mot södra för att kolla när min buss går, och då möter vi på sebbe, en kille jag inte sett på mega länge nu känns det som, hahah underbart att äntligen få träffa denna söta kille :D.
Sedan lite senare satt jag mig på bussen hem för att träffa Dennis, och några av hans vänner, och så fick det bli, så blev hämtad på moppe och sedan åkte vi hem till en utav hans vänner...
Efter man har suttit där ett tag med gulliga människor, beger jag mig hemåt för att kunna lägga sig i en underbar säng, dock det slutade med att jag låg och messa till klockan tre nånting kanske aa kom inte ihåg, sen tog mina gratis sms slut så då jag ej kunde smsa mera SURT men sånt är livet, så nu kommer jag antagligen få vänta en månad på att kunna få smsa igen, usch så tråkigt :(....
Aja min dag IDAG har jag än så länge ingen ANING om vad jag ska göra, kanske ska leta upp en pinne och sitta och peta på nånting under denna dag haha liv. Ne men nåt dyker säkert upp hihi
PUSS!

den underbara bryden :*


tisdag.

heeej

Jag hoppas ni har det bra där ni befinner er, och jag hoppas ni har lika fint väder som jag har här hihi.
Jag sitter just nu lite vid datan oc hska nog snart dra mig ner och kolla lite på tv. vet inte rikitgt vad det är som går på  tv men aa whatever, man hittar säkert nånting som är intressant hihi :*.

Jag har fått nån fråga om alex, varför jag inte skriver om honom eller ska träffa honom.
Det är såhär att det är inte jag och alex längre, förlåt om jag kanske inte har nämnt det eller nåt liknande, men jag har känt att jag inte har orkat för det vi hade va ingen relation som va någon vidare eller hur man ska säga.
Det va inte "olyckligt" då det va vi, men blev lite mer kaos mot lsutet. Det va alex som beslutade sig att lämna mig, om ni undrar :)... jag tänkeri nte säga så mycket mera, det håller jag till mina nära och kära.
Men nu vet ni i alla fall!



måndag.

tjaaaa!

Jag sitter inne för nuet, då jag har feber och en fet förkylning som visst tycker om att bo hos mig under detta lov.
Snacka om att jag blev arg då jag vakna upp igår och kände hur min näsa börja rinna haha, och denna natt har vart den sämsta på mycket länge, har knappt kunnat andats på hela natten, BRA ELIN (y)
Skulle ju vart med Micha idag, men självklart INTE då en jävla feber tycker om att krypa sig in i min hud, fruktansvärt tröttsamt, jag kanske ska fälla en tår elle två då jag tycker synd om mig själv.
Jaja nu ska jag nog joina min säng ett litet tag och kolla om min huvudvärk vill försvinna... :)





FINT!

Hallo!

Mitt liv är FINT för nuet så kom inte till mig om du lipar :*..
har fina vänner, plus fint väder! Dock är jag sjukt förkyld så tycker att mitt liv suger lite halvt som halvt också haha, men skit samma ska snart bli hämtad utav mina FINA kusiner då vi ska fara ut till morsi, sen hem till pappa igen och sova här!

ska träffa denna brud i mogron, vad säger vi? ännu mer FINT!


söndag.

Fleetwood mac - Little lies


lördag.

Hello.
blev inget bloggande igår, hade fullt upp, så fick bli en dag då jag bara tog det allmänt lungt.
Men nu sitter jag hos fanny och ska spendera kvällen här :)
Min lördag blir nog allmänt chill kan jag tänka mig, mitt lov ska jag dock inte bara chilla, detta lov ska va igång hela tiden, orkar intte sitta inne och ha "chill" hela lovet, detta lov ska va igång.
Men nu är "brandy och herr morris" på disney så nu ska jag titta på det hihi
poss

brandy och herr morris


torsdag.

Idag så vareeeee summerdag i skolan, ganska galet egentligen :O jag ärl eden men ni kommer inte få se hur min outfit såg ut sorry :**
ne man jag orkar faktiskt inte ta kort och visa er, extremt lat jo tack jag vet, men har vart lat idag.
Asså en sak när man har "sommardag" i skolan det är att jag älskar när lärare även är med i det hela och tar på sig lite sådär kulit. plus i kanten på det :D..
I alla fall dagen spenderades då i skolan som vanligt tråkigt och dryyyygt som aset själv, dock pimpa micha upp min dag då vi messade, men sen när jag hade elevensval så skulle hon ta och vila lite (dålig stil :O, speciellt då det va tråkigaste lektionen). Efter elevensval så va det NO värsta ämnet någonsin ueek, sen när det va slut så vare slut för dagen i skolan. och då tänkte jag "aah nu ska jag väcka micha" så jo jag började att skriva "VAKNAAAAAAA! ditt DAS barn!!!!!"  självklart fick jag inget svar så jag fortsätte på den fronten och skrev massa konstiga grejer. SÅDANT LIV HAR JAG SÅ ALLA VET!. Efter ett litet tag fick ja gett sms tillbaka där det stod "jävlar asså" och jo jag hade nog sagt dsm om jag hade fått massa mongo sms från en efterbliven flicka haha..

ÅÅÅÅH vet ni? idag när jag va med på idrotten så hade vi dragkamp och när jag och mitt "BÄSTA" lag står och drar emot det andra så går repet av, vilket då blev att vi alla tappa balansen och bara flög bakåt på varandra, inte nog med det, det j***a repet brände fan på min arm så har värsta märket där nu AJAJ, faaaaaaaast lite kul skadar ju ingen ;D..

En Emelie & Elin


OLAAAAA!

Snaaaaart ska jag beställa min bräda, så ljuvligt det kommer bli att äntligen få ställa sig på en bräda, har inte stått på en bräda som senast, ööhm förra veckan haha aja det är la skit samma.
på tal om ingenting det är LOV snart, asså hur underbart är inte det? säg det lite för er själva så märker ni hur bra det klickar i era öron, och känner ni inget "klick" då måste jag tyvärr säga att ni bär på något allvarligt "/...
Jag kan ju säga att jag i alla fall har drabbats av en sjukdom vid namn "DAS", jag kan ju berätta lite om va "DAS" är, jo det är såhär att när man kommer hem efter skolan varje dag (som jag gör) så lägger man sig oftast i sin ängla säng och så baaaah PANG så somnar man, och är det så att det är så för er andra med så kan jag ju säga att även ni är drabbade.. men va lung det är inget farligt man kan inte dö av den, eller nåt såå få inte panik :O
man är bara allmänt trött efter skolan. och som ni märker är ju "DAS" en förkortning och jag kan ju säga vad förkortningen är "drog av sömn" heter den, ganska cool sjukdom endå, vad jag tycker i alla fall..

Haha men nu orkar jag inte skriva mera här. Tänkte att Micha ska få underhålla mig då även hon är drabbad utav sjukdomen "DAS".

Micha.


mums!


onsdag.

Ganska feeeeet video,  blir på värsta danshumöret :D

kväll.

Nu bär dig sig av till att träffa vännur denna sköna dag :*
Ha en TOPPEN lördag hejhej!

kvällens "se ut"


lördag.

Heej alla glada!
jag hoppas ni är ute vid detta nuet, då solen står på högsta grad och himmelen är helt klar blå.
här i borås är det i alla fall sådant väder, egentligen vet jag inte ens varför jag sitter inne vid datan och lyssnar på musik. jag borde ju vara ute och göra nåt, men vad finns det att gör ute på landet? :O
hmm aja det får väl bli någon springrunda eller nåt sen kanske.
Jag hoppas ni hade en bra fredag igår, jag själv satt hemma helt själv i ett stort hus och käkade en påse med bilar och titta lite på tv, MYCKET ensamt må jag säga, men idag hoppas jag det blir läite bättre :)
Min storasyster linda har kommit hem och ska vara här i två veckor sen beger hon sig väl hem igen till sitt land hmm =/. Om jag inte sagt det så bor min syster i barcelona, och om ni inte vet det som ni verkligen BORDE veta så ligger ju barcelona i Spanien, så där bor min storasyster Linda :).

Linda (systra miii)


Lupe Fiasco - Till I Get There


onsdag.



through my fucking legs, I feel the pain that carries me a direction I never been to.
through my fucking tears I feel a pain that I will always carry.
through my fucking days, I feel that this is just to be like the wind.
through my fucking body, I feel that this story is over.
i hate this fucking tears, i hate this fucking lies.
just let it have an ending ..

tisdag.



fronda - sommar



Anton Kristiansson - Lilla London


lite sommarkänsla i blodet måste man ju ha nu :*
TAGGA SOMMAR!!

sönadg.




jag drömmer om sommar, om gött folk,
en go cider i hand och bara ha allmänt chillen på dillen.
jag drömmer om en egen lya och fett med cash i handen.
jag drömmer om att det är sommar och jag står på en bräda och glider.

RSS 2.0