hahah

Hahaha sitter och små skrattar för mig själv då jag hör lasse (mammas man) stå i duschen och sjunger.
Sånt är ju så ofantligt roligt när allt är helt tyst och så helt plötsligt så hör man någon stå och sjunga, HAHAHAH sitter i min ensamhet och skrattar för nuet. Jag vene men det kanske bara är min cpiga humor, tycker i alla fall det är otroligt roligt.
Min dag är ju vart aah väldigt bra om jag får säga det själv, vaknade upp utav att jag va GANSKA pigg faktiskt, så jag hoppa in i duschen och sköljde av kroppen, sedan slängde jag på mig kläder och gjorde en lätt fläta i mitt hår, löjligt lätt och inget märkvärdigt alls. och NEJ jag sminkar mig inte, jo jag brukar slänga på mig lite klet då jag far till stan men brukar oftast inte vara alls mycket. ni har sett på mina bilder att jag har smink och JA jag sminkar mig då jag brukar ta lite kort, känner mig sleten annars. varför jag inte sminkar mig är för att jag känner såhär, att jag behöver inte göra mig fin till någon då jag vandrar mig till skolan. det är samma gammla skola jag nu har gått i sen jag började 7:an, och jag finner ingen anledning till att sminka mig då jag kan gå helt naturlig som jag är. och sen måste jag erknna att när jag va på en biologi lektion så sa min "fröken" att man får mer "rynkor" mycket tidigare om man tar massa klet i sitt face, så då tänkte jag "aah varför ska jag sminka mig då jag kan gå naturlig" visst ibland kanske man vill göra sig lite finare och sådär, men när jag går till skolan så orkar jag bara inte kleta på mig massa foundation osvosv, så då väljer jag att bara tvätta ansiktet ta lite kräm och sedan vandra mig ut.
Nu tänker ni säkert "ofta hon inte sminkar sig, och tänker på sitt utseende om hur hon ser ut" och blablabla, haha helt ärligt jag är ganska utseendefixerad, men vem f*n orkar bry sig om hur man ser ut när man går i skolan. asså jag går i skolan för att jag ska lära mig skit, inte för att tänka på hur jag ser ut, klart jag tittar mig i speglen lite då och då, men jag är ingen fjortis vid 12 år och ska kolla mig i speglen varenda minut. NEJ jag är 16 år och ser ut som jag gör PUNKT.

Så en naturlig Elin


Hahah och nej jag tycker VERKLIG INTE det är fel på att sminka sig, man gör ju det man känner för bäst!

yeeh

tjaaa :D
Vet ni vet ni?
det är bara TRE veckor kvar tills jag får träffa min alex. ni som har er kille nära er tänker säkert "chiit det är ju typ cp länge" men i mina ögon är det ej alls länge, då jag äntligen kommer få komma in i min pojkes famn igen..
i alla fall min helg har vart heöt okej. lördag och söndag va ju dom bästa dagarna då jag va med viktor och fanny gud så mysigt vi hade det.
sedan igår åkte jag hem från fanny lite senare på kvällen och då städa jag mitt rum plus att jag tog ett bad, otroligt vad gött det va!
Men kort i mun måste jag nu bege mig ner och sätta mig och titta på tv med morsi lite :D
lovar att skriva längre inlägg i mon eller nån annan dag i veckan haha.
PUSS

ofantligt mysigt med ett varmt bad en söndagkväll!


Lilla nanny gästbloggar!

Nu tar jag "lilla nanny" över som jag kallas på elins blogg men jag heter ju självklart fanny. Jag kan inte direkt erkänna att jag är direkt bra på att blogga eftersom jag aldigt gjort det förr.. jag satt nämligen och skrev ett jätte långt inlägg precis men helt plötsligt så var det bara borta och då blev jag allt lite arg... men jaja jag tycker att elin är väldigt dålig på att uppdatera sin blogg nu för tiden så nu tar jag över en liten stund hade jag tänkt.
Jag måste bara säga det att elin är en sådan vän som jag tycker att alla borde ha, för hon är världens bästa så jag skulle inte kunna att leva en enda sekund utan henne det vill jag lova. så jag säger precis som hon alltid säger till mej och det är att jag ska ge henne mina sista andetag. Vi är som två systrar skulle man kunna säga! och rollen som stora syster den har jag utan tvekan och elin är den där jobbiga irriterande lilla bruden.. fast nu är det inte så men jag kan vara en mamma för henne ibland och hon är mitt lilla barn som jag älskar av hela mitt hjärta!!
Nu ska jag inte pladdra på så himla mycket mera för elin är faktiskt hos mej nu och får damp för att jag inte berättar vad jag gör på datorn.. men vi ska vänta in viktor nu och sen ska vi ha en allmänt härlig lördagkväll med ansiktsmask och grejer!
pussen från lilla nanny :*

Elin du är en ängel... och du är MIN ängel!


city and colour

min dag har jag då spenderat i skolan gud så roligt, sen hade jag fanny och johanna internprao (stavning) fruktansvärt tråkigt, till min egna åsikt tycker jag det SUGER att dom låter dom som går i 7:an 8:an och 9:an gå och tvätta skåp torka bord och det ena till det andra. jag menar okej det är vi som skräpare ner och allting men det är inte vårt jobb att sköta så att det blir snyggt det är dom som är städerskor på skolan som får sköta det jobbet. det är endå deras jobb inte våran, vi går i skolan för att vi ska gå på lektioner och LÄRA OSS inget annat, inte gå runt och sudda skåp osv, aja lite klag på detta då :) haha hoppas ni står ut.
i alla fall min dag blev räddad då jag kom hem satte på datan och knappa in "city and colour" på tangentbord, mina ord till city and colour är ÄLSKA och NJUTNING, helt underbar röst och allt. jaja det va det.
det är ju fredag jag vet inte vad ni ska göra denna fredag, men om ni ska göra nånting trevligt så kan ni väll skriva det så får jag reda på lite hihi alltid kulit. jag själv ska åka iväg med min lilla nanny och träffa några vänner, nu hoppas jag bara denna dag blir till någor bra :) Nu ska jag tralla mig iväg, HEJHEJ!  

tog några bilder innan som jag kan bjuda på!





city and colour - Love Don't Live Here Anymore


så kan det va!

Tänkte uttrycka mig några ord som att tja jaa... JAG HATAR SKOLA! såå nu va det sagt, känns bättre :D
Ne men jag gillar faktiskt inte skolan den är dryg tråkig osv. men min vän viktor är en räddare då han komemr med en chokladkaka och bjuder mig på OM NOM säger jag bara!
Men nu väntas maten sedan blire att ringa Alex :D
Tänkte jag skulle göra ett inlägg om mig och alex någon dag, om när v blev tsm och blabla, om ni vill? :)
tills dess HEEEJ!

dagens outfit!


HÖG VOLYM SOM GÄLLER!

Kom hem för kanske en timme sedan och nu sitter jag och väntar på att min mamma ska komma hem med MCD så ljuvligt gott, har vart sugen på en sån där hamburgare hela denna dag, och snart kommer den.
Min dag tycker jag har vart mega bra, dock va vädret i morse lite halvt som halvt surt, men det skina sig upp mot lunch tiden, gudomligt väder, solen i högsta grad och värme på 9 grader skadar ALDRIG!
våren är på väg!!!!!!! wihoo.

gårdagens bilder på hur jag såg ut!




HÖG VOLYM!

KAOS!

Har haft en tråkig dag idag i skolan hush
MEN nu ska ni får höra vad som hände när jag kom hem efter skolan.
jag kom hem med ett litet leende och tänkte "åh nu ska jag göra pommes och ha grönsaker till, gud så gott" men när jag tar ut fristösen så tappar jag hela den, så allt fett i fritösen hamnar på mig och mina ljuvliga kläder plus MASSA på golvet, det va hemskt vill jag lova, inte nog med det, när jag väl kryper på alla fyra för att skrubba bort allt det äckliga så ropar min lillasyster att hon är färdig på toa, då kan jag lova att det va kaos här hemma.
sedan när jag ska laga mat till mig blev det hamburgare, och jag som verkligen såg fram emot dom där pomfritten plus en god sallad, menmen inte blev det så. så då fick det bli en hamburgare, då jag fråga min lillasyster innan jag börjar steka hamburgaren om hon också ska ha säger hon "neej jag vill inte ha" men självklart så ändrade hon sig, så då fick jag ställa mig och göra en korv och makaroner.
jag vill bara säga att denna dagen har verkligen vart helt KAOS, så jag kommer avsluta denna dag med ett bad och ansiktsmask, ofantligt skönt.

tog ett litet kort på min lilla katt "sia" igår när hon låg i min säng och gäspa hihi


Dagens "sväng" låt haha


wallander

jag har haft en bra helg tycker jag, hoppas även ni själva har haft det bra.
Igår va min moster och mina två kusiner här ute och gjorde oss sällskap
vi spelade och hade det allmänt mys :)
ni får förlåta mig för att jag inte har vart så himmla aktiv i helgen, har helt enkelt inte orkat.
Men ska bli bättre LOVAR, men nu börar wallander så måste gå ha det bra!


ont i kroppen

usch säger jag bara, sitter och lyssnar på musik, och hoppas på att min kropp vill bättra sig snart, då jag sent igår kväll märkte att jag hade ont i hela kroppen, och kändes som jag skulle gå av nästan, det va nog det hemskaste jag har vart med om detta år än så länge. Min klocka ringde i morse då jag steg upp och skulle vandra till skolan, och det kändes som hela min rygg skulle gå av, så jag sa till morsi att jag ej kunde gå idag, så jag la mig i sängen och kände hur min rygg plågade mig tills sömns igen, men det fick funka, det enda jag ville just då va att sova.
Och nu sitter jag här vid datan och har fortfarande lika ont i min kropp, men jag tyker det har lättat lagom bra.
Jag blev mycket besviken då jag inte kunde gå till skolan idag, och det va dagen då jag verkligen ville gå till skolan, för militären skulle komma till vår skola. usch sådan besvikelse menmen thats life.


alla får vi några ryck

Tjaa!
Jag kom och tänka på en sak, att jag har ju inte lagt ut någon bild på min "outfit" på mycket länge, tyvärr kan jag inte erbjuda er någon idag heller, men jag LOVAR att bättra mig på den vägen, så ni kan få se vad jag har på mig vissa dagar ;)
min dag idag har har jag sovit och pluggat LITE! sedan när jag satte mig upp efter att jag hade sovit lite, så skrev jag lite, och då började jag sjunga på låten "skin skin" haha helt otroligt, tyckte det kändes som det va skit längesedan jag lyssna på den, så det ja ggjorde va att FLYGA upp från sängen och sätta på datan och lyssna på låten hahah, liiiv jag vet, men alla kan vi få ryck ibland mohaa!!

Detta är mitt paradis, då jag själv har vart där till och med,
och det är paula som tagit denna vackra bild!

"skin skin - ras cricket"


RSS 2.0