bio!

Förlåt att jag vart dålig än en gång, kan nu förstå varför jag tappar mer och mer läsare. Men jag ska försöka att vända på denna dumma flik och försöka finnas här lite mer, för det tar ju inte ett år att göra ett inlägg.
Men idag såska jag och Dennis gå och kolla på Wrath of the titans.


it's just awesome!

Det är ju sol och så nu och det känns ju ganska sådär väldigt bra om man säger så. Och med tanke på att dte är sol så är man ju ute elleh? det försöker jag i alla fall vara, så därför är väl inte jag så rolig här på bloggen.
Men såhär glad har jga vart nu i några dagar!

pain.

Gårdagens!

Förlåt mig..

Förlåt mig för mitt tråkiga jag. Men ibland mår man inte så bra och man känner sig lite nere och det är just så jag känner nu. Jag ringde min fina vän Johanna som jag gick med i min förra skola. Vi har pratat jätte mycket om exkat allting kan man säga, hur mycket vi saknar varandra, hur mycket vi saknar tiden då vi gick i dalsjöskolan. Och hur mycket vi saknar våra fina lärare vi hade då osvosv. Vi pratade även om gamla låtar vi lyssnade på då vi gick i 9:an. Och jag kan säga att så fort jag hör Johannas röst så hör jag även låten "Dance so good" en låt som vi lyssnade sönder på i slutet utav 9:an, den är så sjukt bra och jag tycker verkligen det fortfarande, så jag tänkte att jag kunde bjussa på den nu denna kväll :)

i wish..

I wish i had the power to ignore you
like you ignore me!

you are my life!

Ja hejhej på er som läser min blogg. Känner att jag inte riktigt vet vad jag ska skriva här nu. Finns liksom inget intressant att skriva om och det händer inte så roliga saker i mitt liv heller, så finna typ inget att skriva om.
Så ja detta får väl bli detta kul inlägg jätte kul!

a little baby!

Nu har min pojkvän blivit morbror, så otroligt mysigt! Kan säga att jag längtar en massa att få träffa den lilla bebisen. Så ett grattis till Dennis som blivit morbror och grattis till hans fina stora syster som blivit mamma till en liten dotter!

Heart!

Just me and you ♥

Dom sitter allra närmsat hjärtat.. Som min fina storasyster tex.. Hon är helt klart den som alltid förstår en som bäst hon kommer alltid med bra ord och hon är otroligt rolig också, sen har hon ju ett utseende som slåt allt, ett utseende som jag altid kommer att beundra som mest. Och min lillasyster hon är en klockren lillasyster skulle inte kunna byta ut henne mot någon annan. Hon är pricken utav mig då jag va liten. Den där kaxiga oh jobbiga lillasystern som alltid kan gå en på nerverna, men endå sådär underligt söt och gullig. Och min mamma.. Hon är den mest finaste och omtänskammaste människan i världen. Hon har ALLTID ställt upp för mig i ur och skur, och sen har jag väl inte erkänt det så otroligt många gånger men endå har hon alltid funnits där och ställt upp då jag vart som surast.
Och min pappa han som alltid vet vad han ska säga så allt ska bli rätt. Han som alltid skickar gulliga och fina sms,
och avslutar dom oftast med "du och din storasyster är ljusen i mitt liv".
Mina otroligt fina bigsis!

Och min söta lillasis!


Du kom aldrig tillbaka.

Det va ett väldigt tjat om det där med videoinlägg. Om ni inte redan märkt det så har jag faktiskt lagt ut ett videoinlägg för ett tag sedan. Så ni får nöja er med den ett tag till. Dyker säkert upp en till snart, men inte just nu i alla fall.
Ni sa att jag skulle lägga upp lite mer låtar också så här får ni en jag tycker om jätte mycket!


i want to die, but i don't.

I love you♥

Just a little bullshit..


vadärdetta..

Hahaha vad är detta? jag har blivit värsta morgon pigga bruden. Går upp vid nio eller tio nu för tiden.
Hahah vet inte vad det är som pågår. Kan ju va för att jag är trött på att alltid sova bort dagarna som jag alltid gjorde innan, då jag sov till typ 1 eller 2. Men det kommer väl hinna bli ändringar på det. KOmmer väl vända på dygnet HELT då det är sommarlov, det lyckas jag alltid göra haha.
Dagen idag hade jga faktiskt tänkt att jag ska försöka ta lite kort, får se hur dte blir med det senare :)
En ganska knasig bild jag tog för ett tag sedan.

FEJKAD JÄVEL!

Det är sånt här som är så OTROLIGT JÄVLA BARNSLIGT! Jag har en blogg och jag har en facebook sida och jag har även bilddagboken som nu kallas för något helt annat. Men det är skit samma. Det är en brud som i alla fall har gjort en fejk på mig. Och hon kallar sig för Elin andersson och hon säger att hon är 97a och bor i Stockholm.
Oh det är då fejk. Jag heter Elin Nilsson och jag bor i Borås och jag är 17år. Så denna Elin Andersson finns då alltså inte. Här har ni tjejen som då alltså är fejk.
https://www.facebook.com/profile.php?id=100002246125551&sk=photos

jävligtsegt..

Är sådär lagom bra på att finnas här på bloggen ähähä. Kom precis hem i alla fall efter att jag vart med Dennis idag.
Ska nog försöka kolla om jag finner någon bra film att kunna se på ikväll och mysa för mig själv. Ska kolla om jag kan fynda något gott här hemma också!
Har osm sagt studiedag imon med, över mega skönt!

call me

Ska snart hoppa in i duschen och göra mig iordning efter det. Sen ska jag nog drar mig iväg till Amanda och gosa med henne och den söta hunden hon passar denna helg. Så det blir nog mysigt. Är även ledig på måndag och tosdag rätt fint sådär.

mysigt.

warrup brooo?? Sitter i skolan och siter och tittar på klockan och hoppas på att sluta snart.
Det snöa ute , som ni alla redna vet med tanke på att alla redan har skrivt det på fb hahahah!
Och ja denna snön är jag jävligt trött på om jag ska vara rak på sak, finns inget fint med den eller nånting nu längre. Jag vill ha SOMMAR då är jag nog nöjd ähähä :D
Har även ont om bilder, så denna pingland får ta upp detta inlägget ;*


Kony.

Vet att det är så otroligt många som har lagt upp denna videon sen igår, och det tog mig ett tag innan jag verkligen ville kolla på den. Men jag tog mitt beslut att göra det, och den va FEEETT med najs, så kolla på den!

lite seg sådär.

Heej friends, wazzup?
Här sitter jag och har ricinolja i hela håret och förstår mig egentligen inte alls på hur man gör med skiten. Jag bara häller lite i min hand, eller ne antagligen häller jag ganska mycket för dom sa att den lilla mini flaskan skulle hålla upp till 6 månader och det har knappt gått en månad sedan jag köpte den lilla flaskan. Hahahah aja jag ska nog inte säga mer för då kommer jag väl få någon kommentar som "är du helt dum i huvudet wäwäw" och jag gör på mitt sätt sen blir det säkert as bra. Kom även hem från min fina pojkvän precis typ, kollade på en konstig film vid namn "atm" tror jag, aa det va inte så bra så kolla inte på den i alla fall.

roman?

Jag brukar gå in på vissa bloggar ibland, och då kan jag se MILS inlägg som dom har gjort.
Ibland är det sådär att man kan ha läst igenom det MILS långa inlägget och tänkte "wft?" och ibland kan det va
"ååh det va najs" jag själv har också gjort något sånt där MILS långt inlägg och ibland när man läagt upp det har det blivit som den där "wtf" känslan. Och vissa sköter ju det där riktigt snyggt men andra.... nee inte så snyggt, det är som att dom tänkter en enda jävla tanke och så lägger dom ihop alt till en sorts klump, fattar ni? aa jag tror ni fattar. Så ni folket där ute som måste skriva en roman, försök göra det lite mer rent och snyggt.
Så det va nog allt jag ville säga.
Här har ni en bra låt för den delen. Ni kanske redan har hört den
men den är i alla fall bra så lyssna på den endå.

ojoj

Oooj ser att min statistik visst har sjunkit ganska mycket. upsi. Det är inget bra alls, tycker jag, så nu måste jag se till att få den höjd igen. Va ett tag då den låg riktigt bra till. HMMMM undra vad jag gjorde då.
Sitter i alla fall nu i mitt städade fina rum och har en fin utsikt på en otroligt fin himmel och sol. Och så sitter jga och lyssnar på en sådär massa gulliga låtar jag lyssnade på då jag gick i... 6:an oh 7:an kanske.
Åh jag njuter riktigt mycket nu, det är såhär jag vill det ska vara. jag lovar att jag ser ut såhär nu typ :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D hahaha puss!
Saknar dom där bruna bene jag en gång hade förra året.

RSS 2.0